cobweb-959578_640.jpg

Industriell dynamik

Står du inför en utmaning och behöver experthjälp? Eller funderar du över framtiden och vilka möjligheter som finns?

Se gärna vår korta film om Industriell Dynamik nedan!

 

Genom nätverket Industriell Dynamik erbjuder vi dig hjälp och stöd att utveckla ditt företag, dina innovationer, dina produkter och dina tjänster.

Våra Tjänster

Vi erbjuder dig hjälp och stöd att utveckla ditt företag, dina innovationer, dina produkter och dina tjänster. Vi hjälper dig att finna expertis när du behöver effektivisera din tillverkning och dina processer. Vi ger dig omvärldsbevakning och hjälper dig med EU-ansökningar och regional eller nationell finansiering. Vi ger råd om EU-direktiv, standarder, tullregler, export/import och patent. Vi hittar dina agenter, leverantörer och andra affärspartner i Sverige och utomlands. Och mycket mer.

Utnyttja vår kunskap

Industriell Dynamik är din enkla ingång till universitet, högskolor, forskningsinstitut och industriella utvecklingscenter. Årligen hjälper nätverket Industriell Dynamik över 500 små och medelstora företag med teknik- och affärsutveckling. Vi ger råd, löser problem och startar utvecklingsprojekt. Om du finns i Västra Götaland eller Halland kan du få upp till 8 timmars inledande support utan kostnad!

Egen kontaktperson

Genom IUC Halland och Industriell Dynamik får du kontakt med en företagserfaren person som lyssnar på dig, hittar de experter du behöver, coachar och samordnar våra och andras erbjudanden. Snabbt och enkelt. En person du kan lita på och alltid återkomma till.

Varmt Välkommen att kontakta IUC Halland för mer information!