Kickstart_banner.jpg

Kickstart

Nu kickstartar IUC Halland digitaliseringen!

Digitalisering är en av de största drivkrafterna för industri- och teknikbolagens utveckling och framgång. Vilka är ditt företags framgångsfaktorer, utmaningar och konkurrensmöjligheter i detta teknikskifte? Hur påverkas ni? Vad kan ni göra?

IUC Halland kan återigen erbjuda Kickstart för små och medelstora företag med industriell och industrinära verksamhet. Kickstart Digitalisering ger företag praktisk hjälp att rivstarta sitt digitaliseringsarbete. Satsningen vänder sig till små och medelstora tillverknings- och teknikföretag som vill öka sin kompetens inom området för att ta tillvara på framtidens möjligheter.

Kickstart Digitalisering™ är en inspirerande workshopserie på tre tillfällen (6/9, 20/9 och 27/9 2018) för företag som vill utveckla sin förståelse för och kompetens kring digitalisering för att lättare kunna anpassa sig till den industriella utvecklingen.

Genom att delta i Kickstart Digitalisering får du och ditt företag bland annat:

• Möjlighet att Kickstarta digitaliseringsarbetet tillsammans med andra lokala företag

• Input och kunskap att ta med till strategiska diskussioner i företagsledning och styrelse

• Praktisk hjälp att komma igång med ert digitaliseringsarbete

• Få inspiration och tillgång till goda exempel inom olika områden

• Tillgång till ett lokalt och nationellt nätverk 

Målgrupp

Kickstart Digitalisering är en aktivitet som riktar sig till små och medelstora tillverknings- och teknikföretag med verksamhet i Halland. 2-3 personer per företag på ledningsnivå eller i strategiska beslutspositioner kan medverka kostnadsfritt i programmet.

Datum och upplägg för workshopserien 2018:

Samtliga träffar sker på Företagscenter Falkenberg, Kvarngatan 2, 311 32 Falkenberg, 4 trappor. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

  • Torsdag 6 september – Inspirationsseminarium 9.00-15.00 Nya perspektiv och idéer
.
  • Torsdag 20 september – Workshop 9.00-12.00  Identifiera företagets möjligheter
.
  • Torsdag 27 september – Workshop 9.00-12.00 Landa i aktiviteter för fortsatt arbete.

Läs mer om Kickstart Digitalisering

Anmäl dig till Urban Thuresson på urban.thuresson@iuchalland.se eller 072-509 53 20. Ange namn, företagsnamn, kontaktuppgifter och eventuell specialkost vid anmälan.

 

Kickstart Digitalisering Halland arrangeras av IUC Halland i samarbete med Teknikföretagen och IF Metall och finansieras av Tillväxtverket.